-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Let orangevin af Chardonnay og lokale grønne druer. Let tannin, grønne noter, pomelo.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Tør hvidvin på druen Vespaiolo, som normalt tørres og bruges til at lave søde vine. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Hvidvin på 20 % chardonnay og 80 % af den lokale grønne drue marzemina bianca. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Colfondo på den meget lokale røde drue Gruaja, som kun vokser i Breganze. Lavet som en blanc de noir, andengæringen startes i flaske med frossen most.
-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.