-
En mousserende rosé fra Palazzo Tronconi lavet på druesorten lecinaro. Vinen er en colfondo.
-
Intens orangevin lavet på sauvignon blanc druer, hvor vinen undergår 7 måneders maceration, og derefter lagrer 7 måneder i amfora.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Valpolicella classico lavet på 50% corvinone, 35% corvina og 15% rondinella. Let og læskende valpolicella.
-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Flot elegant vin fra Il Torchi i Ligurien. Vinen smager af modne æbler og er frisk med fin syre og lette tanniner.