-
Marcello Colfondo er lavet på 95 % Sangiovese (blanc de noir) og 5 % Pinot Grigio med 7 dages maceration. Andengæring igangsættes ved at tilføje frossen sangiovese-juice. Årgang 2020 fik 91 point i magasinet Gastro i december 2021. Anmeldt af Rene Langdahl Jørgensen.
-
Hvidvin på 100 % pinot grigio, som gæres i stål og lagres på cementtanke. Vinen er produceret uden nogen former for intervention.
-
100 % Pinot Noir, som ellers er en for Toscana atypisk drue at lave vin på. Lagret i barrique (træfade) i to år, efter en gæringsperiode på 15 dage med egen gær.
-
Klassisk toscaner på 100 % sangiovese. Vinen har lagret på små træfade i 30 måneder, fra hvilke vinen også er opkaldt, lokalt kaldes små egetræstønder nemlig ”quercia” (Q), hvilket man i øvrigt også kalder meget påståelige folk.
-
15% pinot nero og 85% sangiovese, som ellers er et atypisk blend. Virkelig fin symbiose, duft og smag af ribs og stikkelsbær. Vinen lagrer på stål, men har fint gemmepotentiale.