-
Rødvinen 999 Riserva er lavet af 60% Cabernet Franc og 40% Merlot, som har groet på vulkansk undergrund. 5% Cab. Franc lagres på træfade, mens resten på henholdsvis stål- og cementtanke i 14 måneder. Herefter lagrer vinen videre samlet 1 år på træfade.
-
Rødvin på 100 % lecinaro. Palazzo Tronconis top-rødvin kun produceret i 2320 flasker.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Avresir er fremstillet på corvina, rondinella, molinara og sangiovese, Vinen spontangærer på ståltanke, og lagrer herefter i to år på både små og store træfade. Vinen er hverken klaret eller filtreret.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
15% pinot nero og 85% sangiovese, som ellers er et atypisk blend. Virkelig fin symbiose, duft og smag af ribs og stikkelsbær. Vinen lagrer på stål, men har fint gemmepotentiale.
-
Villa Calicantus’ unge rødvin, Soracuna, er fremstillet på corvina, molinara, rondinella og merlot. Mosten spontangæres i betontanke, og her lagres vinen også i 6 måneder.
-
Supertoscaner lavet på 70 % cabernet sauvignon og 30 % sangiovese. Den gæret i åbne fade, og efterfølgende undergår den maloktisk gæring og lagring i 24 måneder på franske egetræsfade uden temperaturkontrol.
-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Letdrikkelig rødvin på 100 % Nerello Mascalese. Udtrykket glou glou bruges om naturvin, som er tørstslukkende og hurtig at drikke – og man må sige at Glou Glou Rosso lever op til sit navn.