-
Klassisk old-school lambrusco. Faragosa har efter tre års forsøg ramt den type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Letdrikkelig rødvin på 100 % Nerello Mascalese. Udtrykket glou glou bruges om naturvin, som er tørstslukkende og hurtig at drikke – og man må sige at Glou Glou Rosso lever op til sit navn.
-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Supertoscaner lavet på 70 % cabernet sauvignon og 30 % sangiovese. Den gæret i åbne fade, og efterfølgende undergår den maloktisk gæring og lagring i 24 måneder på franske egetræsfade uden temperaturkontrol.
-
Villa Calicantus’ unge rødvin, Soracuna, er fremstillet på corvina, molinara, rondinella og merlot. Mosten spontangæres i betontanke, og her lagres vinen også i 6 måneder.
-
15% pinot nero og 85% sangiovese, som ellers er et atypisk blend. Virkelig fin symbiose, duft og smag af ribs og stikkelsbær. Vinen lagrer på stål, men har fint gemmepotentiale.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Avresir er fremstillet på corvina, rondinella, molinara og sangiovese, Vinen spontangærer på ståltanke, og lagrer herefter i to år på både små og store træfade. Vinen er hverken klaret eller filtreret.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Rødvin på 100 % lecinaro. Palazzo Tronconis top-rødvin kun produceret i 2320 flasker.