-
Rødvin på 100 % nero d’avola, som er spontanfermenteret. Vinen har lagret på tonneaux af kastanjetræ i 9 måneder.
-
Sale!Rødvin lavet på 100 % Cabernet Cortis, som er en svamperesistent drue, også kaldet en PIWI-drue. Vinen er lagret i 12 måneder på nye barriques inden den flaskes og lagrer yderligere 12 måneder.
-
100 % Pinot Noir, som ellers er en for Toscana atypisk drue at lave vin på. Lagret i barrique (træfade) i to år, efter en gæringsperiode på 15 dage med egen gær.
-
Klassisk toscaner på 100 % sangiovese. Vinen har lagret på små træfade i 30 måneder, fra hvilke vinen også er opkaldt, lokalt kaldes små egetræstønder nemlig ”quercia” (Q), hvilket man i øvrigt også kalder meget påståelige folk.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.
-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Rødvin lavet på montepulciano, let og juice. Naturvin fra Abruzzo og vennerne Alessio og Matias, der ønsker at skabe et stærkt bånd med naturen og jorden.
-
Rødvin fra vinhuset Ruvido i Abruzzo. Vinen er lavet på montepulciano. Ruvido laver naturvin som har et stærkt bond med naturen og jorden.
-
Rødvin på 85 % cabernet sauvignon og 15 % sangiovese. Lagret i otte måneder på tre forskellige måder: en del i betontanke, en del i ståltanke og en del på franske, kegleformede egetræsfade.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Rødvin på 85 % cabernet sauvignon og 15 % sangiovese. Lagret i otte måneder på tre forskellige måder: en del i betontanke, en del i ståltanke og en del på franske, kegleformede egetræsfade.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Avresir er fremstillet på corvina, rondinella, molinara og sangiovese, Vinen spontangærer på ståltanke, og lagrer herefter i to år på både små og store træfade. Vinen er hverken klaret eller filtreret.
-
Rødvin på druerne corvina, rondinella og molinara, der er typiske for området Bardolino, samt en lille del sangiovese. Vinen gærer med egen gær i cementtanke, og lagres på egetræsfade i 12 måneder.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Serious er en rødvin lavet på druen refosco og bliver lavet med kort maceration for at give vinen et let og saftigt, men dog seriøst udtryk.
-
Chanti lavet på sangiovese og med kort skindkontakt under semi-carbonisk tryk. Vinen er let og læskende og lagret i stål.
-
Rødvin lavet på sangiovese, canaiolo, cabernet franc og alicante, kraftig og saftig.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Rødvin lavet på tai rosso, (grenache). Vinen er dejlig let og juicy, og vækker mindelser om læskende beaujolais vine.
-
Rødvin lavet på 100% syrah, fra producenten Mastro di Baglio, der ligger i det nord-vestlige Sicilien. Vinen har en god fylde og en intens smag af mørke bær og lidt tobak.
-
Rubin rød vin med noter af tørrede blommer og kirsebær i samspil med krydderier og mørk chokolade. Vinen er intens med bløde og elegante tanniner. Flot og elegant Amarone.
-
Klassisk old-school lambrusco af en type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Rødvin på 100 % merlot. Mosten fermenteres i åbne tanke og lagrer efterfølgende 20 måneder på egetræsfade.
-
Elegant rødvin lavet på 100 % pinot nero. Efter presning, fermenterer og lagrer vinen i 10 måneder i amfora sammen med skallerne. Herefter lagring uden skaller på glasballoner i 5 måneder inden vinen flaskes.
-
Smuk rødvin lavet på 100 % sangiovese. Vinen lagrer delvist på cement og delvist på brugte barriques.
-
Rødvin på 100 % merlot. Mosten fermenteres i åbne tanke og lagrer efterfølgende 30 måneder på egetræsfade.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus en smule merlot, syrah og sangiovese.
-
Avresir er fremstillet på corvina, rondinella, molinara og sangiovese, Vinen spontangærer på ståltanke, og lagrer herefter i to år på både små og store træfade. Vinen er hverken klaret eller filtreret.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
15% pinot nero og 85% sangiovese, som ellers er et atypisk blend. Virkelig fin symbiose, duft og smag af ribs og stikkelsbær. Vinen lagrer på stål, men har fint gemmepotentiale.
-
Villa Calicantus’ unge rødvin, Soracuna, er fremstillet på corvina, molinara, rondinella og merlot. Mosten spontangæres i betontanke, og her lagres vinen også i 6 måneder.