-
Lille fræk pet-nat i håndbajer-/delestørrelse. Perfekt til picnic, forårsaftener ved stranden eller til ren nydelse i haven mens grillen varmer op. Del den eller drik den selv.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega med skinmaceration i 8-10 dage. Vinen lagrer i 10 måneder på henholdsvis ståltanke med bâtonnage hver 10. dag og henholdvis på egetræsfade på 500 liter.
-
100% Malvasia Istriana. Spontangæres på ståltank med skindkontakt i 5 dage (orangevin) herefter skilles most og skind fra hinanden og vinen lagrer 9 måneder på cementtanke.
-
Orangevin der er let og læskende. Vinen dufter af orangeskal og tørrede krydderier med et strejf af salt. Smagen er let og saftig med mild tannin. Vinen er i 1 liters flasker.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Orangevin lavet på den lokale drue catarratto, som her bruges til sit fulde udbytte, nemlig med skindkontakt i 7 dage. Let drikkelig, tanninfyldt, syreramt og frisk.
-
Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt. Smager af humle, nærmest som en IPA.
-
Orangevin lavet på Capolongo med 20 dages maceration og lagret i akacietræ.
-
Let og læskende naturvin fra Abruzzo. Hvidvin på lokale druer fra Abruzzo. Ruvido laver naturvin - vennerne Alessio og Matias ønsker at skabe et stærkt bånd med naturen og jorden.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.