-
Hvidvin lavet på 60 % moscato giallo og 40 % moscato bianco. Spontangæres på ståltank med skindkontakt i 3 dages skindkontaktskind og vinen lagrer 8 måneder på cementtanke.
-
Hvidvin lavet på garganega, 60 % af druerne er vinificeret som hvid, mens 40% af druerne har undergået 6 dages maceration.
-
Let og læskende naturvin fra Abruzzo. Hvidvin på lokale druer fra Abruzzo. Ruvido laver naturvin og vennerne Alessio og Matias ønsker at skabe et stærkt bånd med naturen og jorden.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Mousserende vin på trebbiano toscana med to dages skindkontakt i åbne tanke. Vinen fejrer 500 året for Leonado DaVincis død og etiketten er lavet af den toscanske streetartist MART.
-
Sale!Vinen er lavet på de i Danmark forholdsvis ukendte druer aromera, bronner og johanitter. Vinificeringen foregår ved afstrygning af den enkelte drue, presning og gæring i stålfade ved 18 grader, herefter lagring i ståltanke.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Hvidvin på 100 % pinot grigio, som gæres i stål og lagres på cementtanke. Vinen er produceret uden nogen former for intervention.
-
Hvidvin med 2-3 dages skindkontakt. Lavet på pinot grigio-druen, som Villa Job synes kommer bedst til sin ret ved at have skindkontakt.
-
Hvidvin lavet på malvasia, pinot grigio og sauvignon blanc. Mosten ligger med drueskindene i 5 dages tid, hvorefter den lagrer i cement og gamle barrique i 6 år.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.