-
Mousserende vin på trebbiano toscana med to dages skindkontakt i åbne tanke. Vinen fejrer 500 året for Leonado DaVincis død og etiketten er lavet af den toscanske streetartist MART.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Hvidvin på 100 % vermentino fra 50 år gamle stokke, med 2 dages skindmaceration og gæring naturligt i åbne tanke uden temperaturkontrol. Efter gæringen lagrer vinen i 8 måneder i betontanke. Alós 2019 blev i magasinet Gastro i maj 2021 anmeldt til 5 stjerner.
-
Colfondo på den meget lokale røde drue Gruaja, som kun vokser i Breganze. Lavet som en blanc de noir, andengæringen startes i flaske med frossen most.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Hvidvin lavet på 50 % Verdecchio fra Marche-regionen og 50 % tidligt høstet Trebbiano di Soave, som tørrer i 2 uger inden presningen. Lagret på træfade af slovensk egetræ.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.