-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.
-
Hvidvin på 100 % garganega. Efter høsten presses druerne nænsomt og mosten kommes på cementtanke, hvor gæringen sker ved spontantgæring med egen gær uden temperaturkontrol.
-
Sale!Sprød hvidvin fremstillet på 100 % sauvignon blanc. 70 % af mosten gæres og lagres på ståltanke og 30 % gæres og lagres på egetræsfade.
-
Sale!Hvidvin på Weissburgunder med tre forskellige fermenteringsteknikker. 1/3 af mosten presses og gæres i ståltank, 1/3 presses og gæres på træfade og den sidste 1/3 macererer i 5 dage med bâtonnage. Herefter lagrer vinen på henholdsvis stål og træ.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Tør hvidvin på druen ottocai, som normalt benyttes til at blødgøre syren i vespaiola i Torcolato di Breganze vinene.
-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.