-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.
-
Klassisk old-school lambrusco. Faragosa har efter tre års forsøg ramt den type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Klassisk old-school lambrusco af en type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Valpolicella classico lavet på 50% corvinone, 35% corvina og 15% rondinella. Let og læskende valpolicella.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.