-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Flot orangevin lavet på druerne grechetto, malvasia, trebbiano, pecorino og martone. Efter presningen fermenteres mosten i amfora og lagrer videre her i 10 måneder med drueskindene, herefter på demijohns i ca. 4 måneder.
-
Flot mousserende vin lavet på primært sangiovese vinificeret som en hvidvin med tilføjelse af most af aleatico tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Elegant rødvin lavet på 100 % pinot nero. Efter presning, fermenterer og lagrer vinen i 10 måneder i amfora sammen med skallerne. Herefter lagring uden skaller på glasballoner i 5 måneder inden vinen flaskes.
-
Orangevin lavet på 100 % Catarratto-druer fra Marsala på det vestlige Sicilien. Vinen har tre forskellige macerationstider og er lagret på amfora.
-
Hvidvin lavet på 50 % Verdecchio fra Marche-regionen og 50 % tidligt høstet Trebbiano di Soave, som tørrer i 2 uger inden presningen. Lagret på træfade af slovensk egetræ.
-
Hvidvin med skindkontakt. Lavet på 50 % senthøstet chenin blanc og 50 % chardonnay med tre dages macerationstid.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Hvidvin på malvasia, trebbiano toscana og grechetto. Vinen har to dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Klassisk old-school lambrusco af en type Lambrusco, som bliver sværere og sværere at finde. Lavet på druetyperne Ancellotta, Lambrusco Maestri og Lambrusco Marani fra Novellara. Vinen er funky på den fede måde og bestemt et bekendtskab værd.
-
Rubin rød vin med noter af tørrede blommer og kirsebær i samspil med krydderier og mørk chokolade. Vinen er intens med bløde og elegante tanniner. Flot og elegant Amarone.