-
Lækker orangevin på 100 % trebbiano spolentino. Efter presningen fermenterer mosten i amfora og lagrer derefter videre her uden at fjerne drueskaller og stilke i 10 måneder for efterfølgende at komme på demijohns i ca. 4 måneder inden vinen flaskes.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.
-
Denne øl fermenterer og modner 12 måneder i egetræsfade med Siemans egen gær. Når modningen er ved at være slut tilføres garganega, tai bianco og incrocio manzoni druer. Modningen sammen med druerne forsætter nu i 3 måneder.
-
Orangevin fremstillet på 100% vermentino med 6 måneders skindkontakt. Lunatica betyder månesyg på italiensk, hvilket illustreres fint i etiketten, som viser en smilende kvinde, men hvis man vender flasken rundt, er hun trist.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Intens orangevin lavet på sauvignon blanc druer, hvor vinen undergår 7 måneders maceration, og derefter lagrer 7 måneder i amfora.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.