-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt. Smager af humle, nærmest som en IPA.
-
Orangevin lavet på den lokale drue catarratto, som her bruges til sit fulde udbytte, nemlig med skindkontakt i 7 dage. Let drikkelig, tanninfyldt, syreramt og frisk.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.
-
Intens orangevin lavet på sauvignon blanc druer, hvor vinen undergår 7 måneders maceration, og derefter lagrer 7 måneder i amfora.
-
En mousserende rosé fra Palazzo Tronconi lavet på druesorten lecinaro. Vinen er en colfondo.
-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.