-
Flot orangevin lavet på druerne grechetto, malvasia, trebbiano, pecorino og martone. Efter presningen fermenteres mosten i amfora og lagrer videre her i 10 måneder med drueskindene, herefter på demijohns i ca. 4 måneder.
-
Orangevin lavet på malvasia og grechetto. Let tilgængelig og skøn til lette retter.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Elegant rødvin lavet på 100 % pinot nero. Efter presning, fermenterer og lagrer vinen i 10 måneder i amfora sammen med skallerne. Herefter lagring uden skaller på glasballoner i 5 måneder inden vinen flaskes.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Rubin rød vin med noter af tørrede blommer og kirsebær i samspil med krydderier og mørk chokolade. Vinen er intens med bløde og elegante tanniner. Flot og elegant Amarone.
-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.