-
2 års lagret balsamico lavet på Lambrusco-druemost. Lagret på egetræsfade.
-
Balsamico lavet på æbler. Balsamela lagrer 8 måneder i ståltanke. Balsamela har en frisk syrlig smag, samtidig med at der er en fin sødme, der binder balsamicoen sammen.
-
Balsamico lavet på æbler. Balsamela lagrer 8 måneder i ståltanke. Balsamela har en frisk syrlig smag, samtidig med at der er en fin sødme, der binder balsamicoen sammen.
-
5 års lagret balsamico fra Acetaia San Giacomo. Fremstillet af fermenteret Lambrusco-druemost og lagret på egetræsfade. Der tilsættes ikke vand, karamel eller syre.
-
5 års lagret balsamico fra Acetaia San Giacomo. Fremstillet af fermenteret Lambrusco-druemost og lagret på egetræsfade. Der tilsættes ikke vand, karamel eller syre.
-
Druesirup, der enten kan erstatte sukkeret i en panna cotta eller som det søde på pandekager, skyr etc.
-
Økologisk hvidvinseddike fremstillet af fermenteret og oxideret druemost på Malvasia-druen. Perfekt til din bearnaise-essens!
-
Økologisk rødvinseddike fremstillet af fermenteret og oxideret druemost på Lambrusco-druen.
-
2 års lagret balsamico lavet på Lambrusco-druemost. Lagret på egetræsfade.
-
Rubin rød vin med noter af tørrede blommer og kirsebær i samspil med krydderier og mørk chokolade. Vinen er intens med bløde og elegante tanniner. Flot og elegant Amarone.
-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.