-
Hvidvin på 20 % chardonnay og 80 % af den lokale grønne drue marzemina bianca. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Tør hvidvin på druen Vespaiolo, som normalt tørres og bruges til at lave søde vine. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Let orangevin af Chardonnay og lokale grønne druer. Let tannin, grønne noter, pomelo.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Orangevin lavet på malvasia og grechetto. Let tilgængelig og skøn til lette retter.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Rosévin lavet på 60% Nebbiolo fra Scarzello i Barolo, Piemonte og 40% af alle de hvide druer fra Armonia i Vicenza fra vulkansk og kalkholdig undergrund.