-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Rødvin lavet på 100% syrah, fra producenten Mastro di Baglio, der ligger i det nord-vestlige Sicilien. Vinen har en god fylde og en intens smag af mørke bær og lidt tobak.
-
Rødvin af 60% Gropello di Breganze og 40% Merlot, Cavrara og Negrara. Vinen er lagret på træfade af kirsebærtræ.
-
Flot elegant vin fra Il Torchi i Ligurien. Vinen smager af modne æbler og er frisk med fin syre og lette tanniner.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Hvidvin på 20 % chardonnay og 80 % af den lokale grønne drue marzemina bianca. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Tør hvidvin på druen Vespaiolo, som normalt tørres og bruges til at lave søde vine. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Lille fræk pet-nat i håndbajer-/delestørrelse. Perfekt til picnic, forårsaftener ved stranden eller til ren nydelse i haven mens grillen varmer op. Del den eller drik den selv.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Hvidvin på malvasia, trebbiano toscana og grechetto. Vinen har to dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt. Smager af humle, nærmest som en IPA.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus en smule merlot, syrah og sangiovese.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.