-
Lille fræk pet-nat i håndbajer-/delestørrelse. Perfekt til picnic, forårsaftener ved stranden eller til ren nydelse i haven mens grillen varmer op. Del den eller drik den selv.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega, som er den typiske drue for området. Vinen spontangærer i betontanke og lagrer herefter 22 måneder på samme betontanke.
-
Hvidvin fremstillet på malvasia, trebianno toscana og grechetto. To dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Hvidvin på malvasia, trebbiano toscana og grechetto. Vinen har to dages skindkontakt og herefter lagring på stål i ca. 10 måneder.
-
Denne øl fermenterer og modner 12 måneder i egetræsfade med Siemans egen gær. Når modningen er ved at være slut tilføres garganega, tai bianco og incrocio manzoni druer. Modningen sammen med druerne forsætter nu i 3 måneder.
-
Letdrikkelig Valpolicella. Flot naturvin på 80 % corvina og 20 % rondinella, som lagres på træfade.
-
Hvidvin lavet på 100 % garganega med skinmaceration i 8-10 dage. Vinen lagrer i 10 måneder på henholdsvis ståltanke med bâtonnage hver 10. dag og henholdvis på egetræsfade på 500 liter.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Flot hvidvin på druerne tai bianco, incrocio manzoni, bronner og garganega med 3 dages maceration og lagring på akacietræ og i stål. Ingen tilsat SO2.
-
Hvidvin lavet naturligt på grillo druen, som er synonym med siciliansk hvidvin.
-
Rødvin lavet i samarbejde med den lokale kunstner JUTA. Etiketten viser monstre og aliens og minder os om det svære corona-år. Lavet på merlot, carbernet franc og pinot nero.
-
Flot mousserende vin lavet på primært sangiovese vinificeret som en hvidvin med tilføjelse af most af aleatico tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
-
Flot mousserende vin lavet på primært sangiovese vinificeret som en hvidvin med tilføjelse af most af aleatico tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken.
-
Orangevin der er let og læskende. Vinen dufter af orangeskal og tørrede krydderier med et strejf af salt. Smagen er let og saftig med mild tannin. Vinen er i 1 liters flasker.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Mousserende rosévin lavet prosecco og pinot nero. Vinen har en flot pink farve og har en masse bær i smagen.
-
Nero d'avola er den vigtigste røde druesort på Sicilien og dyrkes i alle dets provinser. De producerede vine har en meget stærk karakter og bemærkelsesværdig struktur, hvis gode syre giver mulighed for en lang lagring.
-
Rødvin lavet på 100% syrah, fra producenten Mastro di Baglio, der ligger i det nord-vestlige Sicilien. Vinen har en god fylde og en intens smag af mørke bær og lidt tobak.
-
Tør hvidvin på druen ottocai, som normalt benyttes til at blødgøre syren i vespaiola i Torcolato di Breganze vinene.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1 dags maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Rosévin lavet på 60% Nebbiolo fra Scarzello i Barolo, Piemonte og 40% af alle de hvide druer fra Armonia i Vicenza fra vulkansk og kalkholdig undergrund.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på merlot, syrah, sangiovese og vermentino nero. Vinen er carbonmaccereret og gærer videre i åbne fade. Alle druesorterne vinificeres adskildt inden lagring. Vinen lagrer i store træfade i 6 måneder og på flaske i 6 måneder.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Flot orangevin lavet på druerne grechetto, malvasia, trebbiano, pecorino og martone. Efter presningen fermenteres mosten i amfora og lagrer videre her i 10 måneder med drueskindene, herefter på demijohns i ca. 4 måneder.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.
-
Lækker orangevin på 100 % trebbiano spolentino. Efter presningen fermenterer mosten i amfora og lagrer derefter videre her uden at fjerne drueskaller og stilke i 10 måneder for efterfølgende at komme på demijohns i ca. 4 måneder inden vinen flaskes.