Modus Bibendi Macerato 2021

kr.235.00

På lager

Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt.

På lager

Varenummer (SKU): 117-03-21-0750 Kategorier: ,

Beskrivelse

Orangevin fremstillet på grillo, catarratto og zibibbo. Efter presning har mosten skindkontakt i 20 dage og herefter er lagret i 7 måneder på ståltanke. I glasset er vinen ravgylden og klar og dufter udpræget af humle som en IPA, floral og parfumeret. Vinen er tør og mineralsk og har en smag af tørrede abrikoser og orangeskal. Vinen har en høj, skarp syre nærmest af citronsaft. Grillo giver vinen krop, catarratto giver vinen syre og zibibbo giver aroma. Macerationen komplimenterer disse smage.

Server gerne ved 10 grader.

Yderligere information

Macerationstid

Malolaktisk gæring

Svovl (mg/L)

Certificering

Lagring

Jordbund

Titel

Go to Top