Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
Raspato Bianco 2023
kr.205.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Raspato Bianco er fremstillet på 100 % moscato, som først laves som en hvidvin og lagrer på ståltank. Ved flaskningen tilføjes frossen moscato-most fra samme årgang, som starter en andengæring i flasken og således gør vinen mousserende. Dette kaldes en colfondo i italiensk vinfremstilling. Raspato Bianco er bleg, let grønlig og uklar, men har klare kanter. Den dufter forførende vinøst af blomster og syrligt af sure hindbær. Smagen er præget af syrlige bær og den er læskende med et strejf af mineralitet.
Server gerne ved 10-12 grader.
Yderligere information
Størrelse | |
---|---|
Macerationstid | |
Malolaktisk gæring | |
Certificering | |
Lagring | |
Jordbund | |
Svovl (mg/L) |