Rosévin lavet på den lokale drue cococciola, der macererer på barbera-skaller. Dette giver vinen er smuk lys rød farve med et orange skær.
Mamma Vita Mia 2021
kr.220.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Rosévin lavet på cococciola, en grøn drue, som først får to nætters skindkontakt. Efterfølgende tilføjes barbera-skaller, som allerede er brugt til at lave Ruvidos barbera-vine og macererer i ca. 10 dage “til farven er rigtig”. Dette giver vinen en flot lys rød farve med et orange skær.
Da Alessio og Matias startede deres vinproduktion fik de stor hjælp fra venner og familie, og mødrene stod i køkkenet og lavede mad til alle. Derfor blev de centrale for produktionen og vennerne besluttede at dedikere vinen til deres mødre, som begge er vilde med vinen. Vinens navn betyder “mor, du er mit liv”.
Server gerne ved 10 grader.
Yderligere information
Størrelse | 750 |
---|---|
Svovl (mg/L) | |
Malolaktisk gæring | Ja |
Certificering | Ingen |
Lagring | fiberglas |