Orangevin lavet på 100 % Catarratto-druer fra Marsala på det vestlige Sicilien. Vinen har tre forskellige macerationstider og er lagret på amfora.
LAB Giallo Pesce Palla 2022
kr.240.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Orangevin lavet på Catarratto-druer fra Marsala på Sicilien. Med denne vin vil Andrea vise at det ikke kun er vinens terroir, der skaber vinen og dens kvalitet, men også vinmagerens evner og tanker bag. Således har en tredjedel af mosten 3 dages skindkontakt hvilket giver vinen frugtighed, en tredjedel har 3 ugers skindkontakt for at give tanninstrukturen, og den sidste del har 6 måneders lagring i amfora med skindkontakt for at give vedholdenhed og unik struktur. Vinen er overraskende blomsterrig, hvilket Andrea siger skyldes at druerne har været kølet ned til -5 grader i transporten fra Sicilien til Veneto for at bibeholde friskheden i druerne. En flot fløjlsblød vin med masser af struktur og let elegance.
Server gerne ved 12 grader.
Yderligere information
Størrelse | |
---|---|
Malolaktisk gæring | |
Certificering | |
Lagring | |
Jordbund | |
Macerationstid |