5 års lagret balsamico fra Acetaia San Giacomo. Fremstillet af fermenteret Lambrusco-druemost og lagret på egetræsfade. Der tilsættes ikke vand, karamel eller syre.
Acetaia San Giacomo Il San Giacomo
kr.210.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Balsamico lagret i 5 år på egetræsfade. Lambrusco-mosten koges ned til 70 % af sin oprindelige mængde og fermenteres ved spontangæring. Herefter lagres balsamicoen i 5 år. Der tilsættes ikke vand, karamel eller syre. Udover de flotte traditionelle balsamicoer fra Acetaia San Giacomo er Il San Giacomo er kronjuvelen. Den har en perfekt balance mellem sødme og syre, mellem friskhed og intensitet.
Il San Giacomo er en meget alsidig balsamico. Dens fedme gør at man bruge mindre olie til salatdressinger, da balsamicoen giver et intenst sammenspil. Vi bruger den til at hælde over kødet, når det hviler efter stegning. Vi bruger den i tomatsovsen, til kager, til ovnkartofler. Kort sagt overalt!