-
Flot orangevin lavet på druerne grechetto, malvasia, trebbiano, pecorino og martone. Efter presningen fermenteres mosten i amfora og lagrer videre her i 10 måneder med drueskindene, herefter på demijohns i ca. 4 måneder.
-
Orangevin lavet på malvasia og grechetto. Let tilgængelig og skøn til lette retter.
-
Hvidvin lavet på 100 % grechetto og lagret på ståltank i 11 måneder.
-
Let og tør rosé, lavet på barbera druen, den dufter og smager af skovjordbær, og friske grønne grene. Perfekt til en varm sommerdag.
-
Elegant rødvin lavet på 100 % pinot nero. Efter presning, fermenterer og lagrer vinen i 10 måneder i amfora sammen med skallerne. Herefter lagring uden skaller på glasballoner i 5 måneder inden vinen flaskes.
-
Flot mousserende vin lavet på moscato-druen, først som en hvidvin og ved flaskningen i foråret med tilføjelse af frossen most for at opnå andengæring i flasken.
-
Rødvin på 100 % merlot. Lagret på ståltank i 10 månder efter forudgående 2 ugers fermentering med drueskindene.
-
Orangevin på 100 % pecorino. Spontangæret og med 10 dages skindkontakt. Vinen lagrer på ståltanke og der er ikke tilsat svovl.
-
Rødvin lavet på druene aleatico og merlot. Halvdelen af druerne vinificeres som en hvidvin, altså med direkte pres uden skindkontakt, hvilket giver syrlighed, og den anden halvdel macererer med skind og stilke i et par måneder.
-
Petnat på 100 % garganega. Spontangæring og kort skindmaceration. Vinen hældes på flasker, mens gæringen endnu er i gang, hvilket giver en let perlende vin, som er tør og påvirket af de gæringsrester, der samler sig i flasken.
-
Rubin rød vin med noter af tørrede blommer og kirsebær i samspil med krydderier og mørk chokolade. Vinen er intens med bløde og elegante tanniner. Flot og elegant Amarone.
-
Strågul vin med limegrønne reflekser, der dufter af friske citrusfrugter og engblomster. Tør, mineralsk og velsmagende på ganen. Med smag af citrusaromaer og brødskorpe.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Valpolicella Classico Superiore lavet på overmodne druer for at opnå en vin, der kan tage dig med på en rejse gennem tid og tradition med dens aroma og smag.
-
Flot lyserød rosé pet-nat. Dufter og smager af tang, og har salte noter. Vinen smager også af hvide ribs og stikkelsbær.
-
Rødvin lavet på 100% nebbiolo. Gæring og lagring i glasfibertanke i 1 år. Vinen er flaskelagret i 6 måneder.
-
Sale!Rødvin på Barbera lagret på små barriques. På trods af sin høje alder er vinen letdrikkelig med en fin syre, bløde tanniner og masser af solbærsmag.
-
Letdrikkelig rødvin på 100 % Nerello Mascalese. Udtrykket glou glou bruges om naturvin, som er tørstslukkende og hurtig at drikke – og man må sige at Glou Glou Rosso lever op til sit navn.
-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Hvidvin på 100 % grillo. Efter håndhøst og presning fermenterer mosten spontant, og herefter lagres den på stål i 7 måneder.
-
Rødvin på 100 % nero d’avola, som er spontanfermenteret. Vinen har lagret på tonneaux af kastanjetræ i 9 måneder.
-
Orangevin lavet på den lokale drue catarratto, som her bruges til sit fulde udbytte, nemlig med skindkontakt i 7 dage. Let drikkelig, tanninfyldt, syreramt og frisk.
-
Orangevin på grillo, catarratto og zibibbo med 20 dages skindkontakt.
-
Rødvin på 100 % cabernet franc med 5 måneders maceration og efterfølgende lagring på træfade. Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus en smule merlot, syrah og sangiovese.
-
Logorroico betyder ”snakkende” og rødvinen er lavet på primært vermentino nero plus lidt merlot, syrah, og sangiovese.
-
Flot elegant vin fra Il Torchi i Ligurien. Vinen smager af modne æbler og er frisk med fin syre og lette tanniner.
-
Mousserende vin lavet på 80 % chardonnay sammen med 20 % durello, men den er orange! 92 point i Gastro, december 2021. Anmeldt af Rene Langdal Jørgensen.
-
Vinen er en del af Tenuta l'Armonias Cru-serie lavet af druer fra gamle vinstokke. 100 % garganega.
-
Hvidvin lavet på 50 % Verdecchio fra Marche-regionen og 50 % tidligt høstet Trebbiano di Soave, som tørrer i 2 uger inden presningen. Lagret på træfade af slovensk egetræ.
-
Rødvin fra Tenuta l'Armonias LAB-serie. Lavet på 100 % freisa-druer, som kommer fra vinhuset Cascina Gasparda i Piemonte og er vinificeret af Andrea Pendin.
-
Smuk, ravgylden oxideret hvidvin. Laves på Den laves på 1/3 garganega, som oxiderer på ståltanke, 1/3 cortese, som oxiderer på træfade og 1/3 grignolino, der vinificeres som en hvidvin. Skøn til oste og til alle sherryelskere.
-
Orangevin lavet på 100 % Catarratto-druer fra Marsala på det vestlige Sicilien. Vinen har tre forskellige macerationstider og er lagret på amfora.
-
Flot hvidvin med aldrings potentiale. Lavet på 50% sauvignon blanc (4 dages skindkontakt) og 50% grignolino.
-
Hvidvin med skindkontakt. Lavet på 50 % senthøstet chenin blanc og 50 % chardonnay med tre dages macerationstid.