-
Palazzo Tronconi laver her en dejlig saftig og let hvidvin på 90 % malvasia puntinata og resten lokale druesorter.
-
Orangevin lavet på capolongo og lagret i cement. Mosten har haft skindkontakt i 20 dage.
-
En mousserende rosé fra Palazzo Tronconi lavet på druesorten lecinaro. Vinen er en colfondo.
-
Hvidvin på 100 % vermentino, der får 1-2 dages maceration med skallerne og herefter lagres på ståltanke.
-
Macereret hvidvin med 2-3 dages skindkontakt. Lavet på pinot grigio-druen, som Villa Job synes kommer bedst til sin ret ved at have skindkontakt.
-
Tør hvidvin på druen Vespaiolo, som normalt tørres og bruges til at lave søde vine. Vinen er lagret på cementtanke.
-
Hvidvin på 20 % chardonnay og 80 % af den lokale grønne drue marzemina bianca. Vinen er lagret på cementtanke.