Flot mousserende vin lavet på moscato druen som en hvidvin med tilføjelse af frossen most tilføjet i foråret for at opnå andengæring i flasken. Vinen er en er en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken – dog uden degorgering.
Raspato Bianco 2021
kr.200.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Raspato Bianco er fremstillet på moscato, vinen andengærer i flasken ved tilføjelsen af frossen most, så vinen bliver mouserende. Vinen er således en colfondo, som er en mousserende vin, der er andengæret på flasken. Raspato Bianco er bleg, let grønlig og uklar, med klare kanter. Den dufter forførende vinøst af blomster og syrligt af sure hindbær. Smagen er præget af syrlige bær og den er læskende med et strejf af mineralitet.
Server gerne ved 10-12 grader.
Yderligere information
Størrelse | |
---|---|
Macerationstid | |
Malolaktisk gæring | |
Certificering | |
Lagring | |
Jordbund | |
Svovl (mg/L) |