Dessertvin lavet på 100 % garganega, der håndhøstes og tørres i 6 måneder på tørreloftet, hvorefter de presset blidt ved 2 bar i 8 timer. Herefter udgør juicen kun omkring 20 % af den oprindelige vægt af druerne. Mosten hældes på 40-60L egetræsfade og lagres op til 10 år.
Vin de Granaro 2008, 375 ml
kr.550.00
På lager
På lager
Beskrivelse
Dessertvin lavet på 100 % garganega, der tørres i 6 måneder på tørreloftet, hvorefter de presset blidt ved 2 bar i 8 timer. Herefter udgør juicen kun omkring 20% af den oprindelige vægt af druerne. Mosten hældes på 40-60L egetræsfade og lagres op til 10 år, uden temperaturkontrol, da det gamle tårn er åbent og vinen påvirkes derfor af frost igennem vinteren og høje varmegrader i løbet af sommeren. Vinen har en balsamisk struktur og er tyk og uklar. Den smager og dufter af rosin, vanilje og brændt karamel.
Server gerne ved 10 grader.
Yderligere information
Vinhus | |
---|---|
Størrelse | 375 |
Macerationstid | Nej |
Malolaktisk gæring | Ja |
Svovl (mg/L) | 1, ingen tilsat |
Certificering | ingen |
Lagring | Træ |
Jordbund | Vulkansk |